''Hoe ik het leven van vrouwen help transformeren en ik hen naar vrijheid coach''

Mijn werkwijze

Wat maakt mij uniek (in hoe ik werk)?

Zoals je hier hebt kunnen lezen, heb ik als ervaringsdeskundige veel ervaring opgedaan op meerdere levensgebieden. Naast mijn eigen ervaringen, jarenlange (zelf)onderzoek, opgedane kennis, gave(n) én Holistische achtergrond (Academie voor Holistisch Coachen), is de manier waarop ik werk ietwat anders dan de 'standaard'. In mijn werkwijze maak ik - naast Quantum Coaching - namelijk gebruik van mijn eigen methode; de 4-F-METHODE. Deze methode staat voor vier essentiële principes: Fundament: Flow, Fun ~> Freedom. Middels deze methode coach ik jou naar (meer) innerlijke vrijheid; your inner world reflects your outer world...

Tijdens het begeleiden van de vrouwen met wie ik werk, geef ik veel van mijzelf, een stuk meer dan ik uit de boeken heb geleerd en uit de praktijk heb ervaren. Deze keuze - die ik uiteraard zelf heb gemaakt en elke dag weer maak - komt vanuit mijn hart; ik doe dit werk (wat ik niet als ik werk beschouw) op deze manier, omdat dit 'simpelweg' goed voor mij voelt, en ik volg graag mijn gevoel. Ondanks dat de verantwoordelijkheid te allen tijde bij desbetreffende vrouwen zélf liggen en zíj uiteindelijk degenen zijn die het 'echte werk' verrichten, gun ik hen de transformatie van hun leven en daar komt veel (levens)energie bij kijken. Mede hierom werk ik alleen met vrouwen die - ondanks sommige blokkades om de stap te zetten - écht welwillend zijn om duurzame transformatie te bewerkstelligen.

Naast de 4-F-METHODE werk ik met- en binnen het Kwantumveld; dit vergroot de kans op quantum leaps (lees: 'onrealistische', energetische sprongen binnen het kwantumveld). Zelf ben ik door meerdere quantum leaps heen gegaan; mede hierom weet ik hoe ik de vrouwen die ik begeleid óók door quantum leaps heen kan laten gaan; ik ben hiervoor namelijk geen uitzondering op de regel.

 

Daarbij maak ik eveneens 'gebruik' van het kwantumveld als het op het helen van trauma en het herbedraden van het onderbewustzijn aankomt. Door bewúst en onder begeleiding het kwantumveld binnen te gaan, kun je 'alles' (tot op een bepaalde hoogte) helen, bewerkstelligen en transformeren. Als je op een gegeven moment weet hoe je het kwantumveld zelf in je voordeel kunt benutten, is the sky NOT the limit ;)

 

LIZA-61.jpg
IGTV.png
LIZA-63.jpg

Wat mij ook onderscheidt, is dat ik bepaalde polariteiten belichaam die in mijn ogen noodzakelijk zijn om die transformaties te bewerkstelligen; ik kan onder andere heel snel kan schakelen tussen mijn (gezonde) vrouwelijke- en mannelijke energie. Dit is in mijn ogen essentieel bij het bieden van zowel coaching als heling. Aan de ene kant kan ik scherp en direct zijn wanneer nodig; voornamelijk bij het vastzitten in vicieuze cirkels; ik fungeer dan ook onder andere als stevige stok achter de deur. Echter doe ik het bovenstaande altijd op een liefdevolle manier en voel ik haarfijn aan wanneer degene tegenover mij wat nodig heeft. Aangezien ik hoog sensitief ben, kan ik mij binnen no-time afstemmen op de energie van degene in kwestie, zowel online of offline. Daarbij is mijn werkwijze gebaseerd op zowel het aardse (gronding) als op spiritualiteit (energie); wederom een polariteit die naar mijn mening onmisbaar is aangezien het hier op Aarde mag gebeuren, maar álles uiteindelijk energie is.

Van de vrouwen die ik (heb) begeleid, krijg ik vaak te horen dat ik altijd de 'juiste' vragen weet te stellen en ze op de juiste momenten weet te spiegelen; dit klinkt wellicht ietwat simpel, maar duiken in het onderbewustzijn van de mens is complex en kan ook averechts werken; hierbij is echt maatwerk vereist. Daarbij krijg ik vaak van hen te horen dat ze zich veilig voelen om zich open te stellen en zich te uiten; dit is de basis van alles aangezien het zenuwstelsel een cruciale rol speelt bij onder andere traumaheling en zelfexpressie (en dus ook bij het bereiken van doelen & bewerkstelligen van verlangens). Ook krijg ik regelmatig - naar aanleiding van bijvoorbeeld een onverklaarbare gebeurtenis - terug van hen dat mijn energie een helende werking en een 'magische' doorwerking heeft; op mijn Instagram-pagina, onder de highlights ''coaching'' & ''begeleiding'', kun je een aantal van deze reacties (terug)lezen. Aangezien woorden 'maar' woorden zijn en blijven, nodig ik je met alle liefde uit om het zelf te ervaren tijdens bijvoorbeeld een (vrijblijvende) Transform Your Life ~ Chat (via Zoom).

Bovenstaande vermeld ik niet om mijzelf (op online papier) te bewijzen; ik weet dat dit niet nodig is. Echter vind ik het wel belangrijk om - in een redelijk verzadigde markt die niet altijd even authentiek is ofwel waarin er niet altijd even ethisch wordt gewerkt - een beeld van mijzelf en mijn werkwijze te schetsen. Daarbij zijn transparantie en authenticiteit twee van mijn kernwaarden, zowel op persoonlijk als op professioneel vlak (net zoals ik bij kwaliteit boven kwantiteit zweer). Daarbij vind ik het belangrijk om te benadrukken dat ik, ondanks het bovenstaande en zoals vermeld op deze pagina, ook nog iedere dag leer (van onder andere mijn eigen coaches en mentoren). Mijn helingsreis heeft - net als die van jou - geen eindbestemming en ook ik ben, net als jij, verre van perfect, wat oké is. Eveneens ben ik er heilig van overtuigd dat niet iedereen voor mij is, dat ik niet voor iedereen ben en dat dat óók oké is. Mocht ik het gevoel hebben dat ik niet de juiste persoon ben om jou te helpen en begeleiden, dan geef ik dat altijd aan.

''Jij bent en blijft jouw eigen en enige Fundament''

De 4-F-METHODE

Zoals hierboven beschreven, ga ik ietwat anders te werk als het op coaching & heling aankomt; de door mij ontwikkelde 4-F-METHODE speelt hierbij een belangrijke rol.

Wat is de 4-F-METHODE?

De 4-F-METHODE is een methode die voor vier essentiële (basis)principes staat, namelijk: Fundament: Flow, Fun ~> Freedom. Hierbij staat Fundament voor (gezonde) mannelijke energie en Flow voor (gezonde) vrouwelijke energie. Deze methode fungeert als de basis van mijn werkwijze die ik op gevoel toepas. Deze methode pas ik toe om het 'ultieme' doel te bereiken waar eenieder (op zielsniveau) naar verlangt: vrijheid (Freedom). En dan vrijheid in de zin van innerlijke vrijheid; je binnenwereld reflecteert namelijk je buitenwereld. Om een kort, maar krachtig voorbeeld te geven; stel, je hebt financiële vrijheid bereikt en kunt dus in principe doen en laten wat je wilt... Echter kun je daar niet optimaal van genieten omdat je een (onbewuste) blokkade hebt met betrekking tot het uitgeven van geld; in dit geval ben- en voel je je (onbewust) nog steeds niet écht vrij. Externe ofwel uiterlijke vrijheid - op welk vlak dan ook - begint áltijd bij het creëren van innerlijke vrijheid. Bij het bereiken van dit doel zijn Flow & Fun de onmisbare 'middelen' die ik binnen dit Fundament inzet om dat doel ofwel de doelen van de vrouwen die ik begeleid te bereiken.

LIZA-70.jpg
LIZA-58.jpg

Waarom heb ik de 4-F-METHODE ontwikkeld?

De 4-F-METHODE is tot leven gekomen toen ik nog op kantoor als bewindvoerder werkte; ik kreeg 'uit het niets' een ingeving en de rest is geschiedenis... Na het ontwikkelen van deze methode heb ik deze eerst op mijzelf en mijn omgeving toegepast (wat ik vandaag de dag nog steeds doe). Uit de praktijk en mijn eigen ervaring blijkt (en is gebleken) dat deze methode heel fijn en zeer effectief is (onderaan deze pagina kun je een paar reacties lezen). De 4-F-METHODE heb ik voornamelijk ontwikkeld naar aanleiding van mijn eigen pijnpunten en verlangens. Het zou mij namelijk onwijs veel bloed, zweet én tranen hebben gescheeld als ik vanaf dag één deze vier essentiële principes zou hebben toegepast (met behulp van een coach/mentor die mij tijdens mijn helingsreis en transformatieproces zou hebben bijgestaan). 

 

Toen ik aan mijn eigen helingsreis en transformatieproces begon, had ik totaal geen stabiele basis ofwel geen stevig (opgebouwd) Fundament (onbewust gebrek aan gezonde mannelijke energie). Ook lukte het mij absoluut niet om het helen van mijn (gewonde) Jongere Zelf en het transformeren van mijn leven op gevoel te doen (onbewust gebrek aan gezonde vrouwelijke energie ofwel Flow). Het voelde dan ook enorm geforceerd, mede omdat ik van alles ‘moest’ van mezelf waardoor ik mijn proces als verre van enigszins leuk heb ervaren; een onbewust gebrek aan Fun terwijl ik bewust enorm naar externe vrijheid- en onbewust naar innerlijke vrijheid verlangde. Voor mijn gevoel zat ik constant in de knoop; onbewust probeerde ik alle vier de ‘F-ballen’ hoog te houden zonder voldoende kennis en begeleiding. Dit heeft mijn eigen proces (onnodig) belemmerd en vertraagd; iets wat ik heel graag anders zie voor de vrouwen die ik begeleid bij het transformeren van hún leven.

Nu hoor ik je bijna denken: ‘’Maar je (gewonde) Jongere Zelf helen en het transformeren van je leven is toch ook niet altijd leuk?'' Daar kan ik me absoluut in vinden - lang leve de polariteiten van het leven en de intensiteit die het aangaan van (deze) emotionele processen met zich meebrengt - maar het is naar mijn mening wel ontzettend belangrijk om het zo leuk mógelijk (!) te maken én houden voor jezelf, en dat kan er voor iedereen anders uitzien. Mede hierom is het belangrijk dat deze methode op gevoel wordt toegepast (maatwerk). Door het zo leuk mogelijk te maken én houden voor jezelf, verhoog je onder andere je vibratie wat jouw helingsreis en transformatieproces versoepeld en versneld, met alle positieve gevolgen van dien. Daarbij houd ik ook nog eens van een portie humor, dus er zal óók regelmatig (hard) gelachen worden!

Schermafbeelding 2022-04-07 om 21.46.34.png

Hoe pas ik de 4-F-METHODE toe in de praktijk?

Zoals hierboven beschreven, pas ik de 4-F-METHODE voornamelijk op gevoel toe (in de praktijk); dat is echt het allerbelangrijkste aangezien iedere - in dit geval - vrouw uniek is en haar eigen pad bewandelt. Middels het toepassen van deze methode bouwen we samen aan jouw eigen Fundament, zodat deze - wat er ook ís gebeurd, momentéél gebeurt of zál gebeuren - stevig (genoeg) staat en blíjft staan. Jij bent en blijft namelijk jouw eigen en enige Fundament; dat is niet je bedrijf, je baan, je gezin of je relatie. Dat ben jij echt zelf; alles begint en eindigt bij jóu.


Middels het toepassen van gezonde mannelijke energie creëer jij als vrouw zijnde samen met mij een stevige basis ofwel een stevig Fundament; zonder een gezonde 'mannelijke container' kan gezonde vrouwelijke energie (hier op Aarde) namelijk niet bestaan. Je kunt jouw Fundament ook beschouwen als jouw persoonlijke 'toolbox' die je op ieder moment kunt openen waarna je de tools eruit kunt halen en deze op gevoel kunt toepassen. Echter, om het binnen jouw Fundament op gevoel te kunnen (blijven) doen, is het noodzakelijk dat je een stevige basis hebt. Het is (helaas) niet reëel om alleen maar ''go with the flow'' toe te passen bij het creëren van het leven waar je ten diepste naar verlangt; hiervoor is onder andere actie en implementatie vereist, net zoals bij het bewúst (leren) manifesteren; ''The Law of Attraction Includes the Law of Action''. Het toepassen van zowel gezonde mannelijke energie als gezonde vrouwelijke energie is essentieel met betrekking tot het helen van jezelf en het transformeren van je leven. Een combinatie van actie ondernemen terwijl je in verbinding blijft met jouw Hogere Zelf als het ware, met andere woorden: taking aligned action.

 
Liza_Klok_by_jessie_tichelaar-060.jpg

''groei

en (ont)leer

onderneem actie

en implementeer

verander

en transformeer

keer op keer

en weer''

~ Liza

WORDS OF LOVE
WERKWIJZE & 4-F-METHODE

''Liza is eerlijk, lief en duidelijk. Ik voel mij begrepen en ondersteund door haar. Ik hoor niet altijd wat ik wil horen, maar wel wat ik dien te horen om te kunnen groeien. Ze is de perfecte balans tussen direct en zorgzaam zijn.''

~ Jody W.

''Dankzij de 4-F-METHODE ervaar ik veel meer vrijheid in mijn dagelijks leven.''

~ Ivana L.

''De 4-F-METHODE vond ik zo een eye-opener! Vooral voor iemand als ik die altijd graag controle wilt behouden en van een goede planning houdt. Vooral het stukje Flow. Ik probeer vaker in te tunen naar wat ik voel en waar mijn lichaam behoefte aan heeft. En als dat niks is is dat ook helemaal prima. Dan lig ik bij wijze van gewoon een hele tijd stil op bed en probeer ik alles te doorvoelen of emoties te uiten die plots omhoog komen.''
~ Ravennah R.

''Dit was echt een mooi terugkerend thema! Ik vind de 4-F-METHODE heel fijn, het liet mij inzien dat je niet alleen maar bezig hoeft te zijn met 'doing the work' maar ook mag genieten en rust mag nemen. Op flow dingen doen voelt eigenlijk het allerbeste! Ik voelde veel vrijheid tijdens het traject en dat kwam ook omdat ik heb geleerd dingen te doen op gevoel.''

~ Talitha S.

''De balans hierin was ik regelmatig kwijt, omdat ik de nadruk legde op het werken met mijn vrouwelijke energie en deze toe te passen in mijn dagelijks leven. Ook wilde ik mijn fundament koste wat kost op orde krijgen. Ik ga de komende tijd dus sowieso meer fun in mijn leven toepassen.''

~ Nathalie G.