IMG_7217.jpg

Mijn aanbod

Onderstaand aanbod is - met veel liefde - tot stand gekomen naar aanleiding van mijn eigen helingsreis en transformatieproces. Zodat jij óók het leven kunt creëren waar je ten diepste naar verlangt, daarvoor ben jij immers hier op Aarde; om jouw droomleven te leven (met de daarbij horende polariteiten). Dit is jouw geboorterecht.

Aangezien verandering de enige constante is, zal mijn aanbod
eveneens (mee)veranderen met de groei die ook ík nog iedere dag doormaak. Mocht je naar aanleiding van onderstaande vragen en/of opmerkingen hebben, voel je dan vrij om contact met mij op te nemen; ik denk graag met je mee.

WORDS OF LOVE

''Liza is eerlijk, lief en duidelijk. Ik voel mij begrepen en ondersteund door haar. Ik hoor niet altijd wat ik wil horen, maar wel wat ik dien te horen om te kunnen groeien. Ze is de perfecte balans tussen direct en zorgzaam zijn.''

~ Jody W.
 

Liza heeft mij bepaalde diepe emotionele trauma's helpen onder ogen komen en daarbij handvaten gegeven om deze te verwerken en mee om te gaan. De healings waren heel bijzonder, Liza wist precies op het juiste moment het juiste toe te passen. Het heeft geholpen om een deel van mijzelf te accepteren waardoor ik meer mijn echte ik kan zijn.
~ Ivana L.


‘’Het was erg intensief op emotioneel vlak, maar ook erg leerzaam.
Ik heb mijn relatiepatronen leren kennen waardoor ik een relatie heb verbroken die niet goed voor mij was. Daarnaast heb ik inzicht gekregen in manifesteren en hoe dit voor mij werkt. Ook heb ik de relatie met mezelf geheeld en dat is eigenlijk de basis voor alles. Daarbij begrijp ik beter waarom je dingen doet zoals je ze doet en je de wereld ziet zoals je die ziet. Ik heb nu ook compassie voor mijn jongere zelf en dat had ik eerst nauwelijks. Ik ben blij met het resultaat van mijn traject bij jou en ga hier nog lange tijd de vruchten van plukken.’’

~ Nathalie G.