top of page
IMG_7217.jpg

Mijn aanbod

Mijn aanbod is onder andere tot stand gekomen naar aanleiding van mijn eigen Transformatieproces. Voor nu focus ik mij puur op het 1:1 begeleiden van degenen die de roep voelen om samen met mij de diepte in te duiken.

Aangezien verandering de enige constante is, zal mijn aanbod blijven (mee)veranderen met mij; ook ik groei en bloei nog iedere dag. Mocht je vragen hebben over mijn aanbod, hoor ik het graag van je.

WARME WOORDEN

''Liza is eerlijk, lief en duidelijk. Ik voel mij begrepen en ondersteund door haar. Ik hoor niet altijd wat ik wil horen, maar wel wat ik dien te horen om te kunnen groeien. Ze is de perfecte balans tussen direct en zorgzaam zijn.''

~ Jody W.
 

Liza heeft mij bepaalde diepe emotionele trauma's helpen onder ogen komen en daarbij handvaten gegeven om deze te verwerken en mee om te gaan. De healings waren heel bijzonder, Liza wist precies op het juiste moment het juiste toe te passen. Het heeft geholpen om een deel van mijzelf te accepteren waardoor ik meer mijn echte ik kan zijn.
~ Ivana L.


‘’Het was erg intensief op emotioneel vlak, maar ook erg leerzaam.
Ik heb mijn relatiepatronen leren kennen waardoor ik een relatie heb verbroken die niet goed voor mij was. Daarnaast heb ik inzicht gekregen in manifesteren en hoe dit voor mij werkt. Ook heb ik de relatie met mezelf geheeld en dat is eigenlijk de basis voor alles. Daarbij begrijp ik beter waarom je dingen doet zoals je ze doet en je de wereld ziet zoals je die ziet. Ik heb nu ook compassie voor mijn jongere zelf en dat had ik eerst nauwelijks. Ik ben blij met het resultaat van mijn traject bij jou en ga hier nog lange tijd de vruchten van plukken.’’

~ Nathalie G.

bottom of page