top of page

''Hoe ik jou help om duurzame Transformatie te bewerkstelligen en jouw Transformatieproces leuker & lichter maak''

Mijn werkwijze

Wat maakt mij uniek (in hoe ik werk)?
Zoals je op deze pagina hebt kunnen lezen, heb ik op een relatief 'jonge' leeftijd veel ervaring opgedaan op verschillende levensgebieden en heb ik veel (hoge) hobbels weten te overwinnen/heb ik duurzame transformatie weten te bewerkstelligen - waar ik nog iedere dag mee bezig ben. Naast deze ervaringen, mijn jarenlange (zelf)onderzoek, opgedane & toegepaste kennis, bepaalde gave(n) en Holistische achtergrond is de manier waarop ik werk iets anders dan de 'standaard'. In mijn werkwijze maak ik namelijk, naast het bewust werken met het Kwantumveld, gebruik van mijn eigen methode; de 4-F-METHODE. 

Tijdens het begeleiden van degenen die de roep voelen om de diepte met mij in te duiken, geef ik veel van mijzelf; een stuk meer dan ik uit de boeken heb geleerd en zelf uit de praktijk heb ervaren. Dit doe ik simpelweg omdat het goed voelt en ik volg graag mijn gevoel. Daarbij weet als geen ander hoe het is om - met zo veel mogelijk compassie en zachtheid - een 'pittig' pad met hoge hobbels te bewandelen en wat nodig is om duurzame transformatie te bewerkstelligen;
duurzame transformatie 'vereist' namelijk duurzame ímplementatie, keer op keer en weer. Het is de kunst om - n.a.v. bewustzijnsexpansie - hetgeen in de praktijk te integreren en implementeren, hetgeen (helaas) vaak een stuk makkelijker gezegd is dan gedaan... 

Naast het inzetten van de 4-F-METHODE werk ik bewúst met het Kwantumveld om onder andere jouw onderbewustzijn te (helpen) herbedraden en jouw energetisch minimum - op welk vlak dan ook - te verhogen. Ook vergroot het regelmatig betreden van het Kwantumveld de kans op Kwantumsprongen, wat - op een 'onrealistische' manier - het veranderen van jouw realiteit inhoudt.

Tijdens het betreden van het Kwantumveld focus ik mij voornamelijk,
middels o.a. somatisch
werk, op het creëren van zowel fysieke- als emotionele veiligheid; op deze manier kan jouw (beschadigde) zenuwstelsel zich herstellen waarna jouw onderbewustzijn zich op een veilige manier (steeds meer) kan openen, hetgeen essentieel is als het op het transformeren van trauma (=energie) aankomt.

Om bewustzijnsexpansie te creëren, zet ik voornamelijk schaduw werk in, wat het werken met het ego inhoudt.
Vaak zijn er namelijk 'ego deaths' nodig om je bewustzijn te vergroten. Omdat ik zelf een relatief sterk ego had/heb, ben ik (helaas) door veel intense ego deaths heengegaan - waar ik nog steeds regelmatig doorheen ga.

Mede hierdoor weet ik precies hoe ik, weliswaar op een liefdevolle manier, door jouw ego heen kan breken; hetgeen wederom vaak nodig is om duurzame transformatie te bewerkstelligen.
 

LIZA-61.jpg
IGTV.png
LIZA-63.jpg

In mijn werkwijze focus ik mij eveneens op het bewandelen van
Het Pad Van Functionaliteit, wat het inzetten van jouw functionaliteit(en) om bepaalde doelen te bereiken/verlangens tot leven te wekken inhoudt.
Ondanks het 'disfunctionele' ofwel jouw trauma's & blokkades zit er namelijk nog (heel) veel in jou wat wél functioneel is. Hier leg ik dan ook graag de nadruk op, mede omdat tijdens het bewandelen van Het Pad Van Functionaliteit de nodige blokkades tóch naar de oppervlakte komen waar op dát moment doorheen gewerkt mag worden. Dit heeft een heel ander effect dan dat je je in eerste instantie zou focussen op hetgeen wat 'disfunctioneel' is. Zelf ben ik van mening dat het niet nodig - en soms ook niet 'veilig' is - om te gaan graven in het onderbewustzijn; het onderbewustzijn bepaalt - mede aan de hand van de staat van het (centrale) zenuwstelsel - namelijk zélf wanneer het 'veilig' genoeg is om zich te openen.

Een gave van mij is om de (energetische) ruimte vast te houden voor degene die tegenover mij zit, zodat diegene zich vrij en veilig genoeg voelt om zich zowel onbewust als bewust open te stellen. Daarbij ben ik hoog sensitief en kan ik mij binnen no-time afstemmen op de energie van degene in kwestie, zowel online als offline. Mijn werkwijze is gebaseerd op het aardse (gronding) én op spiritualiteit (energie); een polariteit die naar mijn mening onmisbaar is aangezien het hier op Aarde mag gebeuren, maar alles uiteindelijk energie is. Ik wil benadrukken dat ik - mede vanwege mijn eigen nog door te maken groei en expansie - geen (energetische) 'match' ben voor iedereen, wat betekent dat ik niet iedereen kan helpen/coachen. Echter heb ik (al) aardig wat groei en expansie doorgemaakt; de kans is dan ook groot dat ik jou kan helpen. Vraag dus vooral om hulp als je vanuit je intuïtie voelt dat ik de 'juiste' persoon ben om jou te helpen.

''Jij bent én blijft jouw eigen en enige Fundament''

De 4-F-METHODE

Wat is de 4-F-METHODE?
De 4-F-METHODE is een methode die voor vier essentiële (basis)principes staat, namelijk: Fundament: Flow, Fun ~> Freedom. Hierbij staat Fundament voor (gezonde) mannelijke energie en Flow voor (gezonde) vrouwelijke energie. Deze methode fungeert als de basis van mijn werkwijze die ik op gevoel toepas. Deze methode pas ik toe om hetgeen te bereiken waar eenieder (op zielsniveau) naar verlangt: vrijheid. En dan vrijheid in de zin van innerlijke vrijheid; je binnenwereld reflecteert namelijk je buitenwereld. Om een kort, maar krachtig voorbeeld te geven; stel, je hebt financiële vrijheid bereikt waardoor je in principe doen en laten wat je wilt. Echter kun je daar niet optimaal van genieten omdat je een (onbewuste) blokkade hebt met betrekking tot het uitgeven van geld; in dit geval ben- en voel je je (onbewust) nog steeds niet écht vrij. Externe ofwel uiterlijke vrijheid - op welk vlak dan ook - begint áltijd bij het creëren van innerlijke vrijheid. Bij het bereiken van dit doel zijn Flow & Fun de onmisbare 'middelen' die ik binnen dit Fundament inzet om dat doel ofwel
de doelen van degenen die ik begeleid te bereiken.

LIZA-70.jpg
LIZA-58.jpg

Waarom heb ik de 4-F-METHODE ontwikkeld?
De 4-F-METHODE is tot leven gekomen toen ik nog op kantoor werkte; ik kreeg destijds meerdere ingevingen om deze methode de wereld in te brengen. Uit de praktijk blijkt (en is gebleken) dat deze methode zeer effectief is (onderaan deze pagina kun je een paar reacties lezen). De 4-F-METHODE heb ik voornamelijk ontwikkeld naar aanleiding van mijn eigen pijnpunten en verlangens. Het zou mij namelijk onwijs veel energetisch bloed, zweet én tranen hebben gescheeld als ik vanaf dag één deze vier essentiële principes intuïtief zou hebben toegepast (met behulp van een iemand die mij tijdens mijn Transformatieproces zou hebben bijgestaan). Toen ik bewust aan mijn Transformatieproces begon, had ik totaal geen stabiele basis ofwel geen stevig (opgebouwd) Fundament. Ook lukte het mij absoluut niet om het pad naar verlichting op gevoel te bewandelen. Het voelde vaak enorm geforceerd, waardoor ik mijn proces voor een lange tijd als verre van 'leuk' heb ervaren, terwijl ik wel immens naar (interne) vrijheid verlangde. Het bovenstaande heeft mijn eigen proces (onnodig) belemmerd en vertraagd; iets wat ik heel graag anders zie voor degenen die ik begeleid - en voor iedereen die hiermee worstelt.

Het bewandelen van het pad van verlichting is (helaas) vaak niet licht en 'leuk' - lang leve de polariteiten van het leven hier op Aarde. Des te belangrijker is het om het bewandelen van dit pad zo licht en leuk mógelijk te maken/houden, wat er voor eenieder anders uit kan zien. Mede hierom is het belangrijk dat deze methode op gevoel wordt toegepast (maatwerk). Door jouw Transformatieproces zo licht en leuk mógelijk te maken/houden, verhoog je onder andere je vibratie wat het proces vaak versoepeld en versneld, met alle fijne(re) gevolgen van dien. Daarbij houd ik ook enorm van humor, dus zal er - ondanks de serieuze ondertoon - ook regelmatig (hard) gelachen worden ;)

Schermafbeelding 2022-04-07 om 21.46.34.png

Hoe pas ik de 4-F-METHODE toe in de praktijk?

Zoals hierboven beschreven, pas ik de 4-F-METHODE voornamelijk op gevoel toe (in de praktijk); dit is essentieel aangezien eenieder uniek is en zijn/haar eigen, unieke pad bewandelt. Middels het toepassen van deze methode bouwen we samen aan jouw Fundament zodat deze - wat er ook ís gebeurd, momentéél gebeurt of zál gebeuren - stevig (genoeg) staat en blijft staan. Jij bent én blijft namelijk jouw eigen en enige Fundament; dat is niet je partner, baan, relatie etc. Dat ben en blijf jij zélf; alles begint en eindigt bij jóu. Je kunt jouw Fundament ook wel beschouwen als jouw persoonlijke 'toolbox' welke je op ieder moment kunt openen en de tools op gevoel kunt toepassen. Ik leer jou als het ware om jezelf te dragen, zodat jij jezélf door zo goed als iedere situatie heen kan coachen; dit is mijn grootste cadeau aan mezelf geweest, mede omdat het leven/Universum - zoals je weet - nogal onvoorspelbaar kan zijn en soms ongevraagde, onverwachte gebeurtenissen in je schoot kan werpen. 

My Approach
Liza_Klok_by_jessie_tichelaar-060.jpg

groei

en (ont)leer

onderneem actie

en implementeer

verander

en transformeer

keer op keer

en weer

~ Liza Klok

WARME WOORDEN
WERKWIJZE

''Liza is eerlijk, lief en duidelijk. Ik voel mij begrepen en ondersteund door haar. Ik hoor niet altijd wat ik wil horen, maar wel wat ik dien te horen om te kunnen groeien. Ze is de perfecte balans tussen direct en zorgzaam zijn.''

~ Jody W.

''Dankzij de 4-F-METHODE ervaar ik veel meer vrijheid in mijn dagelijks leven.''

~ Ivana L.

''De 4-F-METHODE vond ik zo een eye-opener! Vooral voor iemand als ik die altijd graag controle wilt behouden en van een goede planning houdt. Vooral het stukje Flow. Ik probeer vaker in te tunen naar wat ik voel en waar mijn lichaam behoefte aan heeft. En als dat niks is is dat ook helemaal prima. Dan lig ik bij wijze van gewoon een hele tijd stil op bed en probeer ik alles te doorvoelen of emoties te uiten die plots omhoog komen.''
~ Ravennah R.

''Dit was echt een mooi terugkerend thema! Ik vind de 4-F-METHODE heel fijn, het liet mij inzien dat je niet alleen maar bezig hoeft te zijn met 'doing the work' maar ook mag genieten en rust mag nemen. Op flow dingen doen voelt eigenlijk het allerbeste! Ik voelde veel vrijheid tijdens het traject en dat kwam ook omdat ik heb geleerd dingen te doen op gevoel.''

~ Talitha S.

''De balans hierin was ik regelmatig kwijt, omdat ik de nadruk legde op het werken met mijn vrouwelijke energie en deze toe te passen in mijn dagelijks leven. Ook wilde ik mijn fundament koste wat kost op orde krijgen. Ik ga de komende tijd dus sowieso meer fun in mijn leven toepassen.''

~ Nathalie G.

bottom of page